Xbox-baas Phil Spencer plaatst handtekening op jouw Xbox-verjaardagscontroller

Waar is de tijd dat ik als kind soms een uur in de rij stond om toch maar een handtekening te bemachtigen van een of andere bekende Vlaamse zanger. De jeugd van tegenwoordig vraagt nu geen handtekeningen meer, maar wil vooral een selfie al bewijs dat hij een bekend persoon heeft gezien.

Toch wil Microsoft de traditie van handtekeningen verzamelen in ere herstellen, want iedereen die de speciale Xbox-verjaardagscontroller in huis haalt, krijgt er automatisch een handtekening van grote baas Phil Spencer bij.

Niet dat de handtekening in volle glorie op de controller zelf te vinden is. Nee, hij zit een beetje verstopt en kan zo gezien worden als een leuke easter egg. Dat onthulde journalist Tom Warren via Twitter.

De handtekening vind je namelijk onder het klepje waar je de batterijen in de controller steekt. Bij de handtekening staat de quote “When everybody plays, we all win.”

Je kan zelf zo’n unieke controller in huis halen via de Xbox-webwinkel en kost je €64,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.