Race nu zelf op het Jeddah Circuit in F1 2021

Het was weer schoon het voorbije weekend in het circus tussen Verstappen en Hamilton. Beiden gaan tot het uiterste om de F1-titel binnen te halen dit jaar. En ze gaan daar heel ver in! Gelukkig gaat het er in de game iets relaxter aan toe.

Codemasters en Electronic Arts voegen vandaag, met Jeddah, het laatste gratis circuit toe aan  F1 2021 in een nieuwe update. Dit nieuwe circuit maakt dit seizoen zijn F1-debuut in de koningsklasse op 5 december, maar is voorafgaand aan de seizoensontknoping al speelbaar in de game. 

Met deze update volgt Jeddah Imola en Portimao op als gratis extra content voor alle F1 2021-spelers.

Jeddah Corniche Circuit is het langste en snelste stratencircuit op de kalender met verwachte topsnelheden van meer dan 250 km/u. Deze locatie heeft de ontwerpers de mogelijkheid gegeven om een unieke baan te ontwikkelen met een focus op snelheid en inhaalmanoeuvres.

Deze nieuwe race kan doorslaggevend zijn in de strijd om het wereldkampioenschap, maar spelers van de game kunnen nu al aan de slag op dit nieuwe circuit voorafgaand aan het debuut van de race in F1.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)