Prey wordt de nieuwste film in de Predator-filmsaga

Er komt een nieuwe Predator-film, en daar zijn wij heel blij om. (De laatste tellen we even niet mee…) En die film krijgt als titel Prey mee. En er is nog een gelijkenis met de gelijknamige game. Toeval of niet?

Prey kiest trouwens voor een heel andere aanpak dan we gewoon zijn. Geen zware machinegeweren, bazooka’s of ander stoer wapentuig deze keer.

In plaats van een Predator neer te zetten in de moderne tijd, de jaren ’80, of in de toekomst, neemt 10 Cloverfield Lane-director Dan Trachtenberg ons mee naar het verleden. Zo’n 300 jaar geleden om exact te zijn.

En is dit nu een knipoog naar de game of niet? Meer specifiek zal de film draaien om een “ervaren Comanche Nation-krijger die haar stam beschermt tegen een hoog-geëvolueerd buitenaards roofdier“.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)