Shin Megami Tensei V is beschikbaar en trakteert ons met een launch trailer

Sinds vorige week vrijdag kunnen gamers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch aan de slag met de nieuwe Shin Megami Tensei-game. De geprezen RPG-reeks zit ondertussen al aan deel 5, en ontwikkelaar Atlus trakteert ons alvast met een launch trailer.

In Shin Megami Tensei V speel je als student die nieuwe krachten ontdekt en deze moet gebruiken tegen een resem demonen. Je krijgt de mogelijkheid om krachtige combo’s te gebruiken, zodat je de zwakke plek van je vijanden kan vinden.

Niet elke demon is een vijand. Je kan als speler met verschillende demonen onderhandelen en ze overtuigen om met je mee te vechten in je strijd om de wereld te redden.

Shin Megami Tensei V is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.