KID A MNESIA EXHIBITION van Radiohead gratis op PS5 en in Epic Games Store

Radiohead Kid A Amnesiac

Begin september werd tijdens de PlayStation Showcase iets compleet anders getoond: een interactieve kunstervaring rond de band Radiohead.

Veel meer dan een bizarre trailer kregen we toen niet te zien. Nu hebben we iets meer info te pakken, al blijft het erg abstract.

In deze “game” bezoek je een interactieve tentoonstelling met werken van Stanley Donwood en Thom Yorke. De kunstwerken dateren van twintig jaar geleden en komen in deze muzikale ervaring opnieuw tot leven. Dit alles wordt opgeluisterd door de heruitgave van de albums Kid A en Amnesiac van Radiohead.

KID A MNESIA EXHIBITION moet op 18 november gratis beschikbaar komen in de PlayStation Store voor PlayStation 5 en in de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.