“Halo Infinite multiplayer vandaag beschikbaar!”

Halo Infinite Multiplayer

Weetje van de dag: Het is vandaag, 15 november, exact 20 jaar geleden dat Halo: Combat Evolved het levenslicht zal op de allereerste Xbox-console. De game zette het shooter genre op zijn kop en staat op de dag van vandaag nog steeds te boek als een geweldige shooter.

Om die verjaardag extra kleur te geven, zou Microsoft wel eens straf kunnen uitpakken. Heel wat insiders melden namelijk dat het Amerikaanse bedrijf het multiplayerluik van Halo Infinite vandaag al zou uitbrengen.

Hou onze website vandaag dus zeker in de gaten, want wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.