Interactieve ervaring Kid A Mnesia Exhibition van Radiohead aangekondigd

Radiohead Kid A Amnesiac

Het was het buitenbeentje van de PlayStation Showcase gisteren. Maar wel eentje dat meteen mijn aandacht greep.

Op de tonen van het fantastische Everything In It’s Right Place kregen we een teaser te zien van een interactieve ervaring die de Britse band Radiohead in samenwerking met Epic Games ontwikkeld ter gelegenheid van de 20e verjaardag van het album Amnesiac en de 21e verjaardag van Kid A.

Veel is er niet bekend over deze experience. Het enige wat bekend is dat er gebruik gemaakt wordt van de muziek uit beide albums van begin jaren 2000 en dat de omgevingen geïnspireerd zijn op het artwork van de albums.

Fans kunnen ook uitkijken naar de re-release van beide albums. In november verschijnt namelijk een combinatie van Kid A en Amnesiac op CD, Vinyl en, jawel, cassette.

Kid A Mnesia Exhibition komt in november naar PC en PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.