Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is terug verkrijgbaar

Wat een vreemde launch, wat een vreemd weekend, maar gelukkig weer een mooi begin van de week voor de GTA-fans die wanhopig hun best deden om Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aan te schaffen maar daar niet in lukten.

En dat was uiteraard niet hun fout maar wel die van Rockstar Games zelf. Zij haalden immers om mysterieuze reden de Rockstar Games launcher offline én de mogelijkheid om Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aan te schaffen (en te spelen).

Waarom? Wie zal het zeggen? Feit is dat alles nu weer blijkt te werken zoals het hoort. Over het hoe, wat en waarom daar hebben we voorlopig het raden naar want bij Rockstar houden ze de lippen nog steeds stijf op mekaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)