Opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 van start

Guardians of the Galaxy

Als ik een van mijn favoriete Marvelfilms moet op lijsten, staan beide Guardians of the Galaxy-films met stip bovenaan. Het feit dat ik nog even moet wachten tot Volume 3 in de zalen te zien is, werd gelukkig wel opgevuld door een fantastische single player game.

Maar er is licht aan de tunnel. Want regisseur Games Gunn heeft op Twitter een foto gedeeld van de voltallige cast. Daarbij geeft hij aan dat het best uitdagend is om de draad opnieuw op te pikken, maar dat hij ontzettend blij is om terug met de Guardians familie op stap te kunnen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor release is 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.