Maak kennis met de iconische speurder in nieuwe trailer van Sherlock Holmes: Chapter One

Sherlock Holmes is een detective die we allemaal kennen. Heel wat acteurs mochten deze rol al vertolken in verschillende films en series, maar nu is het onze beurt om als speurneus door het leven te gaan in de game Sherlock Holmes: Chapter One.

Binnen enkele dagen kunnen liefhebbers van de misdaad aan de slag met de iconische Britse Sherlock Holmes. We beleven dan het oorspronkelijke verhaal in de game Sherlock Holmes: Chapter One. We zullen op onderzoek moeten gaan, conclusies trekken en uiteraard criminelen opsporen.

Sherlock Holmes had op jonge leeftijd al een fascinatie voor gerechtigheid. In onderstaande trailer zien we duidelijk dat hij beschikt over boordevol talent en dat heel wat gameplay elementen de revue passeren. Zo is het mogelijk om mensen te beschuldigen, maar dan is het aan te raden over genoeg bewijs te beschikken, want je kan zomaar de verkeerde persoon aanduiden als verdachte.

Sherlock Holmes: Chapter One is speelbaar vanaf 16 november op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Voor PlayStation 4 en Xbox One komt de game ook uit, alleen is deze datum nog niet bekend gemaakt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.