Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition launch trailer

In afwachting van de launch van GTA VI (binnen een jaar of vijf), de remake van GTA V ergens begin volgend jaar, en de remake van GTA IV die ook in de maak zou zijn, kunnen we ons vanaf vandaag weer amuseren met een waanzinnig GTA-trio.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu digitaal beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gamers met een Xbox Game Pass-abonnement kunnen vanaf vandaag gratis aan de slag San Andreas.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)