Nieuwe gratis Outriders-content update toont zich op 15 november

Outriders blijft voor mij een van de beste games van dit jaar. En, ik durf bijna zeggen eindelijk, krijgen we binnenkort meer te weten en te zien over de eerste grote en gratis content-update.

De volgende Outriders Broadcast biedt spelers een eerste blik op de gigantische gratis content-update die binnenkort naar Outriders komt, naast een overzicht van de vele verbeteringen die de game sinds de lancering in april heeft gekregen.

De Outriders Broadcast wordt uitgezonden op 15 november om 18u00 via het officiële Twitch-kanaal.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)