Nieuw videodagboek toont Gran Turismo 7’s circuits

Gran Turismo 7

Wat heb je nodig om een goede racegame te maken? Wel laat ons kort samengevat zeggen, auto’s en toffe circuits. Het geluid, wegligging, handling, tweaken en pimpen en andere features zijn uiteraard extra troeven.

Uit eerder verschenen video’s leerden we al dat we over meer dan 400 wagens zullen beschikken en dat we deze kunnen tunen.

En wat wil je doen met deze wagens? Natuurlijk over coole circuits scheuren. En laat nu net de circuits centraal staan in deze nieuwe video, inclusief veranderende weersomstandigheden en belichting.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)