Gold- en Ultimate Edition-spelers en EA Play-abonnees kunnen nu aan de slag met Battlefield 2042

EA biedt vanaf vandaag early access toegang tot Battlefield 2042, tot aan de release van het spel op 19 november 2021.

Spelers die de Gold of Ultimate Edition van het spel hebben gekocht en EA Play Pro-abonnees kunnen vanaf vandaag de volledige game spelen, en de Play First-proefversie voor EA Play, Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate biedt abonnees maximaal 10 uur toegang.

Battlefield 2042 verlegt de mogelijkheden van nieuwe hardware als de echte volgende generatie van Battlefield, inclusief matches met maximaal 128 spelers op de nieuwste consoles en pc via de nieuwste Frostbite-engine.

Het spel bevat een groot multiplayer-aanbod dat is afgestemd op alle soorten spelers via drie unieke spelervaringen (All-Out Warfare, Hazard Zone en Battlefield Portal) voor de volgende generatie multiplayer-gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)