Soundtrack Grand Theft Auto: The Trilogy hetzelfde als heruitgaven van 2014

Grand Theft Auto The Trilogy

Flash FM, Radio Espantoso, Radio Los Santos,… Welke radiozender kies jij om die trip down memory lane nog nostalgischer te maken? Rockstar heeft de volledige lijst met muzieknummers gedropt. Het gaat om dezelfde nummers als in de heruitgaven van de games uit 2014.

Jammerlijke zaak is dat onder andere schijven als Killing in the Name van Rage Against the Machine en twee nummers van Micheal Jackson niet meer in de game zitten vanwege afgelopen licenties. Wees niet getreurd want er zitten nog meer dan genoeg topnummers in de lijst. Het gaat om meer dan 200 nummers en 29 radiostations verspreid over de drie games.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition verschijnt morgen digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Op 7 december verschijnen fysieke versies van de game. In de collectie zitten vernieuwde versies van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas.

Hieronder kan je alvast mijn persoonlijke favo beluisteren!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.