Pragalicious serveert: Riders Republic op PlayStation 5

Wij zijn allesbehalve angsthazen en nemen je daarom met plezier mee op het extreme sports avontuur dat Riders Republic heet. In deze gameplayvideo vliegen we door de lucht, glijden we over de sneeuw en sjeezen we op een fiets naar beneden!

Check zeker de uitgebreide review van Luca en kom te weten waarom je deze game moet gespeeld hebben!

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.