ELEX II verschijnt op 1 maart 2022, krijgt prachtige collectors edition

ELEX II

Fans van sci-fi RPG’s én collectors editions weten wat hen te doen staat: beginnen sparen! Want THQ Nordic heeft zopas de releasedatum en speciale editie van ELEX II vrijgegeven.

De science-fantasy RPG is vanaf 1 maart 2022 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Op de koop toe hebben fans de mogelijkheid om een vette collectors edition in huis te halen. Deze kost €149,99 en bevat volgende zaken:

  • Een 9,2-inch figurine van Alb, het hoofdpersonage
  • De soundtrack
  • Een officieel artbook
  • 2-inch “Cleric Amulett” key chain
  • Steelbook
  • Concept album van Björn Pankratz, “Cassandra”
  • en uiteraard ook de volledige game

ELEX II wordt ontwikkeld door Piranha Bytes en zet ons neer in de wereld van Magalan. Hier staat verschillende facties oog in oog en op de rand van een grootse oorlog. Op de koop toe puilt de wereld uit met met gigantische monsters. Het is jouw taak om Magalan te redden en ondertussen wat ass te kicken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.