Star Wars: The Old Republic 4K Ultra HD cinematic trailer

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Mogen we deze trailer omschrijven als de verrassing van het voorbije weekend? The Old Republic is namelijk jarig, en daar hoort een feestje bij.

Om de tiende verjaardag te vieren van Star Wars: The Old Republic heeft BioWare besloten om hun klassieke cinematic trailers opnieuw te releasen in 4K.

Maar er is meer. De viering van het 10-jarig jubileum begint met Legacy of the Sith, een nieuwe uitbreiding die het startpunt vormt voor een heel jaar galactische intriges, conflicten en mysteries.

Legacy of the Sith stuurt spelers naar de donkerste diepten en verste uithoeken van de melkweg en ontsluit de mogelijkheid om je persoonlijke gevechtsstijl te kiezen, waardoor je meer opties hebt dan ooit tevoren als het gaat om het leven in je eigen Star Wars-fantasie.

Kippenvel en nostalgie troef!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)