Gratis DLC ‘Tombs of the Fallen’ komt naar Assassin’s Creed Valhalla

Zelf kan ik maar geen genoeg krijgen van Assassin’s Creed Valhalla. Na 180 uren in de game te hebben gestoken, blijf ik nog steeds uitkijken naar nieuwe content. En die content wordt dinsdag 9 november volledig gratis aan de game toegevoegd.

De DLC is niet het enige wat er op ons afgevuurd wordt. Via Twitter heeft Ubisoft de roadmap voor het einde van 2021 bekendgemaakt. Op 9 november krijgen we naast de DLC ‘Tombs of the Fallen’ ook Title Update 1.4.0. In de periode 11 november – 2 december kunnen we ons uitleven op het free time-limited event ‘Oskoreia Festival’. Tot slot krijgen we in december nog een Title Update 1.4.1.

Het is echter geen verrassing dat de gratis DLC aan de game wordt toegevoegd. Eerder deze week postte we al dat een nieuwe set trophies geleaked was onder de naam ‘Tombs of the Fallen’.

Ik ga alvast mijn bijl scherpen en mijn helm opblinken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.