Trophies hinten naar Tombs of the Fallen-DLC voor Assassin’s Creed Valhalla 

Als Assassin’s Creed-fan van het eerste uur krijg ik maar niet genoeg van Valhalla. Voeg daar nog mijn fanboy-gehalte wat betreft Vikings aan toe en je hebt een winnende combinatie. Ik kijk dan ook al uit naar nieuwe content voor deze geweldige game.

En die komt er misschien sneller dan we denken. AC fan account Access the Animus merkte op dat Ubisoft deze week de game heeft geupdate met een nieuwe set trophies.

Hoewel er maar twee van deze trofeeën zijn, komen ze onder de naam Assassin’s Creed Valhalla: Tombs of the Fallen. De eerste daagt spelers uit om er eentje te voltooien, en de tweede wordt toegekend voor het voltooien van drie tombes.

Het is nog onbekend of dit een kleinere update wordt, zoals de eerder toegevoegde River Raids of onderdeel is van een grotere, nog aan te kondigen, uitbreiding.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)