Halo Infinite-trailer hint naar “Untold Stories of Humanity and Heroism”

Halo Infinite

Uiteraard kennen Halo-fans de verhalen van Master Chief en co door de games, of films als Halo Legends, Nightfall of Forward Unto Dawn. Maar dat universum is zo breed en rijk dat er nog veel meer boeiende verhalen te vertellen vallen.

Waaronder dus ook de nog onvertelde verhalen, ofwel de Untold Stories of Humanity and Heroism.

Zo postte de Halo Twitter-account een teaser die suggereert dat er een soort nieuwe Halo Infinite marketing campagne op het punt staat te beginnen. Niet meer dan normaal als je weet dat de game op 8 december in de rekken ligt. Maar het leuke is wel dat het hier niet om zomaar een reclamecampagne gaat.

En er is nog meer: Xbox en Halo vieren in november hun 20e verjaardag. Microsoft viert dat met een livestream op 15 november. Meteen ook de dag dat de op Halo Infinite geïnspireerde Xbox Series X-console en een controller voor de 20e verjaardag in de verkoop gaan.

Terug naar Twitter waar het bericht als volgt ging: “UNSC Archieven toegankelijk gemaakt. Bevat de onvertelde verhalen van de mensheid en heldendom achter de Master Chief. Stay tuned for further transmissions

Het verhaal gaat als volgt: Twee mariniers werden aan boord van een vrachtschip gezet dat ontsnapte aan de vernietiging van Harvest en namen buitenaardse energieschilden in beslag terwijl ze passagiers verdedigden tegen een vijandelijke aanval aan boord. Hun heldendaden leidden tot een technologische doorbraak die de ontwikkeling van het defensiesysteem van de Master Chief versnelde.

Daarbij stond ook onderstaande video die je zeker moet bekijken als je fan bent van Halo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)