Eerste trailer voor HBO Max’ post-apocalyptische serie Station Eleven

Station Eleven

Post-apocalyptische series, films en games, daar hou ik wel van. Getuige daarvan mijn voorliefde voor de Fallout-reeks om er maar eentje op te noemen. Benieuwd of Station Eleven mij ook zal kunnen bekoren.

HBO Max heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor hun in aantocht zijnde post-apocalyptische limited serie Station Eleven.

Station Eleven volgt het verhaal van een aantal overlevenden die, in de nasleep van een wereldwijde pandemie die een groot deel van de planeet verwoest, op zoek gaan naar een manier om opnieuw te bedenken en op te bouwen wat ze zijn kwijtgeraakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)