Opnames Aquaman 2 tijdelijk stopgezet

Aquaman Lost Kingdom

De productie van Aquaman 2 is al even aan de gang, maar daar zal nu verandering in komen. Hoofdrolspeler Jason Momoa (Aquaman) heeft namelijk na de Amerikaanse première van Dune een positieve coronatest afgelegd.

In België stijgen de coronacijfers weer tegen een flink tempo en we zijn wat dat betreft geen uitzondering op de rest van de wereld. Ook in andere landen gaat het aantal besmettingen snel omhoog.

Dat kan opnieuw invloed hebben op de filmindustrie. Jason Momoa heeft via zijn TikTok-pagina laten weten dat hij ook besmet is geraakt met het coronavirus. Volgens de acteur heeft hij het opgelopen na de première van Dune, waarin Momoa de rol van Duncan Idaho speelt, waar hij veel mensen heeft begroet.

“Er zijn veel mensen die ik heb ontmoet in Engeland. Ik heb veel aloha’s gekregen van mensen, dus wie weet? In ieder geval gaat het goed. Iedereen bedankt voor jullie zorgen en liefde!”

Jason Momoa

Wat zijn nu precies de gevolgen voor Aquaman and the Lost Kingdom? De opnames worden nu voor een onbepaalde tijd stilgelegd, tot Momoa een negatieve test aflegt. De opnames van deze Aquaman-sequel vinden plaats in de Warner Bros. Studio in Hertfordshire, Engeland.

De release van Aquaman and the Lost Kingdom staat normaal gepland voor 16 december 2022. Het is nog even afwachten of deze datum in het water zal vallen of niet.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.