Live-action trailer toont hoe grijphaak werkt in Halo Infinite

Halo Infinite Multiplayer

Begin december ligt Halo Infinite in de rekken. Opvallende nieuwkomer in de multiplayer is de grijphaak. Voor heel wat gamers geen onbekend gadget aangezien er heel wat games zijn waarin we met ding aan de slag kunnen. Maar misschien is niet iedereen bekend met de werking hiervan.

Maar voor al die nieuwkomers en gewoon omdat het cool is, heeft ontwikkelaar 343 Industries een live-action trailer in mekaar gebokst. Deze toont ons hoe we dat ding, zelf noemen ze het een Grappleshot, moeten gebruiken in de multiplayer van Halo Infinite.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)