Sony is begonnen met de verkoop van PlayStation hardware via eigen website in Europa

PlayStation 5

De PlayStation 5 is inmiddels bijna één jaar oud. Toch is het nog steeds niet evident om een toestel te bemachtigen wegens het grote tekort. Daarom is Sony sinds vandaag begonnen met de verkoop van PlayStation hardware via hun eigen website in Europa. Duitsland mag de spits afbijten.

Sinds vandaag kan je je PlayStation hardware via de Duitse webpagina van PlayStation kopen. Het gaat niet alleen om PlayStation 5-consoles, ook alle accessoires voor de PlayStation 5 en de games ontwikkeld door de PlayStation Studios kunnen aangekocht worden. Wie wil, kan zelfs nog een PlayStation 4-console met een opslagruimte van 500 GB aanschaffen.

Zoals verwacht zijn ook hier alle PlayStation 5-consoles reeds uitverkocht. Het zal nog enige tijd duren vooraleer Sony aan de grote vraag zal kunnen voldoen. Het is nog onbekend wanneer België aan de beurt zal zijn al zal dat niet meer zo lang duren als we de Tweet van PlayStation Duitsland mogen geloven.

In de VS is het al langer mogelijk om je PlayStation-toestel via de website van Sony te kopen middels een wachtrij. Sony treedt zo in de voetsporen van Microsoft en Nintendo die al langer hardware via hun eigen website verkopen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.