Final Fantasy VII: The First Soldier intro cinematic

Final Fantasy VII: The First Soldier

Final Fantasy VII: The First Soldier wordt een battle royale game exclusief voor mobiele apparaten. De game neemt ons mee naar een strijdtoneel in Midgard en verschijnt op 17 november.

The First Soldier speelt zich af 30 jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy VII, en gaat over de eerste soldaten die de Shinra Electric Company begon te gebruiken op de slagvelden in de buitenwijken van Midgar.

Square Enix trakteert ons alvast op een CGI intro cinematic om ons warm te maken voor deze mobiele titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)