Affiche belooft meer Mass Effect

Mass Effect

Eerder dit jaar likte ik duimen en vingers af bij de Mass Effect Legendary Edition remasters. De trilogie herinnerde me aan hoe geweldig deze reeks wel is en hoezeer ik de hoogdagen van BioWare mis. Na de release van de Legendary Edition hebben fans van de reeks dit jaar nog meer reden tot feest: EA heeft namelijk net bevestigd dat er meer Mass Effect op ons afkomt.

Dat doet de uitgever niet bepaald in het lang en het breed. Op 7 november (jaarlijks N7 Day, ofwel Mass Effect-dag) trakteren ze ons op een affiche met een zeer duidelijke, doch sumiere boodschap: Mass Effect will continue.

Echt nieuws is dat op zich niet. Tijdens de Game Awards 2020 kregen we al een meer uitgebreide teaser trailer voor een nieuwe Mass Effect-titel voorgeschoteld. Sindsdien bleef het echter behoorlijk stil rond de aankomende BioWare-game. De affiche die de makers gisteren de wereld in stuurden, is dus meer een herbevestiging dan dat het een aankondiging is.

En toch is het goed nieuws. Reddit loopt intussen over van analyses van het beeld. Het perfecte voor voor de fans dus. Ik ben alvast enthousiast voor meer Mass Effect. Jij ook?

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.