Er duiken nu ook valse PS5-consoles op

Het moet al heel scheef lopen wil je mij, of andere ervaren gamers een valse PS5 aansmeren. Maar de iets oudere, bijvoorbeeld grootouders, nonkels en tantes die niet zo ervaren zijn in gaming, en er toch eentje willen kopen voor de kleinkinderen, kunnen maar beter opletten…

Er duiken namelijk snoodaards die willen profiteren, en verwarring willen zaaien, tussen (groot)ouders of andere minder ervaren familieleden die absoluut een PS5-console willen cadeau doen als kerstgeschenk aan hun gamende (klein)kinderen.

Die criminelen vinden er niets beters op dan consoles te verkopen online die er voor een ongeoefend oog precies zo uitzien als de PlayStation 5.

Zoals opgemerkt door TheVideoGaymer op Reddit, is een console genaamd de “GS5” momenteel in omloop op Facebook Marketplace. Zoals je hieronder kunt zien, is het geen officieel Sony product, en heeft het absoluut niets te maken met de PlayStation 5.

Hoog tijd dus om je iets oudere en minder ervaren gamende familieleden te verwittigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)