Niks dan complimenten in Death Stranding Director’s Cut Accolades-trailer

Death Stranding

Hideo Kojima is gene gewone… Dat bewees de legendarische spelmaker al meerdere keren met zijn al even legendarische games. Ook met Death Stranding en de later verschenen Death Stranding Director’s Cut wist hij wederom te verrassen.

Op 24 september verscheen de Death Stranding Director’s Cut, inclusief verschillende nieuwe tools en features, aangevuld met 4K en 60 FPS modi.

Maar naast de nieuwe mogelijkheden deze PS5-titel ook nieuwe hulpmiddelen zoals de Buddy Bot, die Sam kan dragen of autonoom vracht kan afleveren, en de Cargo Launcher, die veilig voorwerpen over een grote afstand kan afschieten. Daarbovenop ook nog eens nieuwe verhalende content die zich afspeelt in de Ruined Factory, een schietbaan om wapens uit te testen en een nieuw wapen dat vijanden kan verdoven. En alsof dat alles nog niet voldoende is, ook nog eens een racebaan met time trials waar spelers elkaars snelste tijden kunnen proberen te verslaan.

Of dat in smaak gevallen is? Dat zie je in onderstaande accolades trailer, of lees je in onze review. Goed om weten, als je de gewone PS4-versie hebt, en deze wil upgraden naar de DC op PS5, dan betaal je slechts 10 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)