Maak kennis met de vijf klassen voor de Elden Ring Closed Network Test

Komend weekend, van 12 tot en met 15 november, staat de Closed Network Test van From Software’s Elden Ring op het programma. Om de spanning nog wat op te voeren, heeft From Software via Twitter laten weten uit welke 5 klassen de spelers kunnen kiezen.

Afgelopen week konden we smullen van de 17 minuten durende gameplay trailer van Elden Ring. Deze trailer liet ons kennismaken met de prachtige open wereld van The Lands Between. Deze open wereld kan komend weekend gedurende vier uur lang verkend worden door zij die mogen deelnemen aan de beta. Maar met welke klasse zou je nu deze beta aanvangen? Net zoals bij alle andere From Software games zorgt deze vraag bij mij voor veel stress. Ga ik voor een meer krachtig type of ga ik voor een magiër? Steek ik de boel liever in brand en start ik mijn spel als Pyromancer? Of wil ik veel spells kunnen gebruiken? Elk type heeft zowel zijn voor- als nadelen. Het is aan de speler om te bepalen wat hem/haar het meeste ligt.

Dit zijn de ‘vijf dappere Tarnished die de Sea of Fog zullen oversteken’: Warrior, Enchanted Knight, Prophet, Champion en Bloody Wolf. Elk van deze klassen zullen beschikbaar zijn in twee lichaamstypes.

Wanneer het spel verschijnt, zullen er waarschijnlijk meer dan 5 klassen beschikbaar zijn. Demon’s Souls, Dark Souls en Dark Souls 3 hadden elk 10 klassen om uit te kiezen. Dark Souls 2 had 8 klassen om uit te kiezen. Bloodborne tot slot had 9 klassen om uit te kiezen.

Elden Ring verschijnt op 25 februari op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.