Vin Diesel wil Dwayne ‘The Rock’ Johnson terug in Fast & Furious 10

Dat Vin Diesel en Dwayne Johnson al geruime tijd niet de beste vrienden zijn is geen verrassing meer. Daar kan echter verandering inkomen, want Vin Diesel heeft de eerste stap gezet richting een eventuele verzoening.

Vin Diesel heeft op zijn Instagram pagina een foto geplaatst waarin Dominic Toretto (Vin Diesel) en Luke Hobbs (Dwayne Johnson) te zien zijn. Diesel heeft er ook een tekst bijgeplaatst, waarin hij vraagt aan Johnson om terug te keren voor het tiende deel in de filmreeks.

“Klein broertje Dwayne… De tijd is gekomen. De wereld wacht op de finale met Fast 10. Zoals je weet, vragen mijn kinderen nog steeds oom Dwayne. Er zijn geen feestdagen waarop jullie elkaar niet het beste wensen… de tijd is gekomen. Ik vertelde jaren geleden dat ik een belofte heb gemaakt aan Pablo. Ik heb gezworen dat we het beste zouden halen uit deel 10! Ik zeg dit uit liefde… maar je moet erbij zijn. Je hebt nog een hele belangrijke rol te spelen in de franchise. Hobbs kan niet worden gespeeld door iemand anders. Ik hoop dat je het wil gaan doen.”

Vin Diesel

Dwayne Johnson had na zijn rol in The Fate of the Furious (F8) aangegeven niet meer te willen spelen in deel 10 en 11. In 2019 kreeg zijn personage echter een eigen spin-off met Jason Statham, namelijk Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Door de ruzie tussen Diesel en Johnson keerde hij ook niet terug voor deel 9 van de franchise, die eerder dit jaar in de bioscoop verscheen.

Tot hiertoe heeft Dwayne Johnson nog geen reactie gegeven op het bericht van Vin Diesel. Fast & Furious 10 staat gepland voor april 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.