Grand Theft Auto Trilogy gesnapt op Switch-screenshots

Er is al veel gezegd en geschreven over de remasters van Grand Theft Auto II, Vice City en San Andreas. Wie het nu leuk vindt of niet, deze games zullen als zoete broodjes over de toonbank vliegen vanaf nu donderdag.

De trailer die enkele weken geleden werd vrijgegeven, zorgde bij mij al voor enige gemoedsrust, maar van de Switch-versie hebben we nog maar weinig gezien.

Op de website van Rockstar vinden we nu echter wel enkele screenshots waarop de versie voor Nintendo’s hybride console te zien is. 

Grand Theft Auto: Trilogy – The Definitive Edition is vanaf nu donderdag, 11 november, te koop voor alle consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.