Intro cinematic voor Vanguard Zombies Der Anfang

Call of Duty Vanguard Zombies

Nee, je zit niet op een of andere Duitstalige website te surfen. Maar we hebben het hier wel over de intro cinematic van de Zombies-modus in Vanguard, en die heet nu toevallig Der Anfang, of zoals wij zeggen Het Begin.

De wereld afzoekend naar een manier om de oorlog te winnen, verwierf Oberführer Wolfram Von List een collectie oude artefacten om het tij te keren voor het Derde Rijk. Toen kwam Projekt Endstation online… en ze ontwaakten. Het is aan jou om hem te stoppen in Vanguard Zombies modus.

Voor de echte verhaallijn, de main quest zeg maar, moeten we echter wachten tot begin december bij de start van het nieuwe seizoen. Maar ondertussen kunnen we al lekker opwarmen natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)