Op Xbox 360 geïnspireerde Adidas sneakers vanaf morgen te koop

Om het 20-jarige bestaan van Xbox te vieren, hebben Microsoft en Adidas de handen in elkaar geslagen door sneakers op de markt te brengen. Vandaag is het nieuwste paar onthuld.

De sneakers, genaamd de Xbox 360 Forum Mid, krijgen een stevig prijskaartje van 160 dollar met zich mee en zijn voorzien van een aantal verwijzingen naar de Xbox 360-console waaronder het kleurenschema wit, zilver en groen. Ook mag het Xbox 360-logo uiteraard niet ontbreken.

De schoenen zijn vanaf morgen te koop in de VS en Canada via de website van Adidas. Het is vooralsnog niet bekend of deze ook in Europa verkocht zullen worden.

Dit is niet het eerste paar sneakers dat Microsoft en Adidas onthullen. In oktober werd de Xbox 20th Forum Tech al aangekondigd. Deze sneakers zijn geïnspireerd op de special edition van de originele Xbox console voor de lancering van Halo: Combat Evolved in 2001.

Bij de lancering hoort uiteraard ook een coole videoclip.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.