Adidas kondigt Xbox sneakers aan

Als onderdeel van het 20-jarige bestaan van Xbox, heeft Microsoft een samenwerking met Adidas aangekondigd om een nieuwe lijn sneakers te creëren.

Het ontwerp van de sneaker, genaamd Xbox 20th Forum Tech, is geïnspireerd op de special edition van de originele Xbox console voor de lancering van Halo: Combat Evolved in 2001 en heeft het originele Xbox-logo op de tong meegekregen.

In een blogpost laat Microsoft weten dat “het ontwerp van de sneaker balanceert tussen nostalgie en moderne technologie en symbool staat voor hoe wij naar onze eigen Xbox-geschiedenis kijken. Enerzijds vieren we de afgelopen 20 jaar en anderzijds kijken we vooruit naar de grenzeloze toekomst van gaming”.

Dit zou nog maar het begin zijn van de samenwerking tussen Adidas en Microsoft. In de komende maanden zal Microsoft zijn 20-jarige bestaan verder blijven vieren door nog meer sneakers te lanceren die geïnspireerd zullen zijn op vroegere en huidige generaties van Xbox-consoles.

Wat deze sneakers moeten gaan kosten, maakte Microsoft nog niet bekend.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.