Riders Republic onthult details post-launch contentplan

Ubisoft geeft meer info over het Riders Republic post-launch contentplan. Dit bevat onder andere meer dan drie uitgebreide seizoenen bomvol gratis content voor alle spelers, alsook exclusieve content voor spelers met de Year 1 Pass.

Jaar 1 van Riders Republic bevat vier verschillende seizoenen met elk een uniek thema:

  • Grand Opening Pre-Seizoen: het seizoen dat gelijk live gaat op release van de game. Alle spelers zijn welkom bij het grote openingsfeest van de Republic, waar verschillende multiplayermodi zoals Mass Race, Tricks Battle en Free For All gelijk speelbaar zijn. Exclusieve content is vrij te spelen via wekelijkse uitdagingen. Spelers met de Year 1 Pass krijgen toegang tot twee extra Exotische Kits om mee te racen: de Rocket Bike en Rocket Skis.
  • Seizoen 1: het is winter in de Republic. The Winter Bash introduceert een seizoensgebonden progressiesysteem waar spelers content & beloningen ontgrendelen door deel te nemen aan tijdelijke multiplayer ervaringen, evenementen en speciale activiteiten. Spelers met de Year 1 Pass krijgen toegang tot een extra Exotische Kit met exclusieve skin, content en een legendarische cosmetische bundel.
  • Seizoen 2: tijd voor een Showdown! De epische Showdown Multiplayer Modus, een explosieve 6v6 confrontatie in wilde arena’s, wordt toegevoegd aan de game. Teams springen in een arena met maar één doel: meer gems verzamelen dan de tegenstanders. Spelers met de Year 1 Pass krijgen extra Exotische Kits met exclusieve skin en content.
  • Seizoen 3: BMX wordt toegevoegd aan de game. Het seizoen komt met een BMX Sport Add-on, arena’s speciaal ontworpen voor BMX, gloednieuwe playgrounds en events. Spelers met de Year 1 Pass krijgen toegang tot een nieuw BMX carrièrepad met nieuwe sponsoren, events en een legendarische cosmetische bundel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)