Nieuwe Battlefield 2042 gameplay trailer toont Battlefield Portal-maps

Naast Call of Duty Vanguard kunnen shooterfans later deze maand ook aan de slag met EA’s Battlefield 2042. Van deze laatste kregen we zonet een nieuwe gameplay trailer binnen.

Centraal in deze gameplay trailer staan Battlefield Portal en diens knotsgekke sandbox gameplay. In Battlefield Portal, EA’s nieuwe sandbox modus, kan je terecht voor een mix met daarin fanfavoriete mappen, wapens en voertuigen uit het verleden van de franchise.

De trailer toont een aantal geremasterde kaarten van Battlefield Portal, waaronder Battle of the Bulge, El Alamein, Valparaiso, Arica Harbor, Noshahr Canals, en Caspian Border.

De trailer gunt ons ook een blik op enkele van de unieke mashups die het speltype zal bieden, zoals futuristische vliegdekschepen en andere voertuigen die zelfs door ons land knallen tijdens de Slag om de Ardennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)