Marvel’s Midnight Suns verschuift naar najaar 2022

Marvel's Midnight Suns

Het Marvel-universum is groot en uniek genoeg om er heel wat inspiratie uit te halen voor series, films, comics en uiteraard games. Over een van die games, namelijk Midnight Suns, hebben we jammer genoeg slecht nieuws.

Uitgever 2K en ontwikkelaar Firaxis sturen namelijk het bericht de wereld in dat de release van Marvel’s Midnight Suns wordt uitgesteld naar de tweede helft van 2022. Normaal moest de game in de lente verschijnen, maar het ziet er dus naar uit dat we tot in de herfst zullen moeten wachten om met deze op kaart-gebaseerde tactische game aan de slag te kunnen.

De boodschap op Twitter van beide partijen luidde als volgt: “We weten dat veel fans er naar uitkeken om het spel oorspronkelijk volgend voorjaar te spelen, en deze beslissing is niet lichtvaardig genomen. We hebben besloten om onze lancering uit te stellen omdat we meer tijd nodig hebben om dit de best mogelijke game te maken. We geloven in onze creatieve visie voor Marvel’s Midnight Suns en willen recht doen aan het leveren van een onvergetelijk avontuur dat zich afspeelt in de bovennatuurlijke kant van de wereld. Deze extra maanden zullen worden gebruikt om meer verhaal, cinematics en algemene polish toe te voegen en zullen essentieel zijn in het helpen van ons om onze visie een realiteit te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)