Gerucht: Nintendo zet licht op groen voor Donkey Kong-film

Donkey Kong

De Super Mario-film is op dit moment nog in productie en toch gaan nu al geruchten de ronde dat Nintendo het licht op groen heeft gezet voor een volgende animatiefilm waarin Donkey Kong de hoofdrol zal spelen.

Dat is alvast wat insiders wisten te vertellen aan de dames en heren van GiantFreakinRobot. In het verhaal zou de familie van Donkey Kong in de schijnwerpers gezet worden, terwijl Seth Rogen, net zoals in de Mario-film, de stem van Donkey Kong opnieuw zal gaan inspreken.

Deze beslissing van Nintendo, indien ze waar blijkt te zijn, komt als een best grote verrassing. Zeker omdat er aardig wat kritiek was toen bekend werd dat Chris Pratt en niet Charles Martinet de stem zou gaan inspreken van onze gesnorde vriend Mario.

Hopelijk slaat de Mario-film in als een bom en mogen we nog véél meer films verwachten die gebaseerd zijn op een Nintendo-personage!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.