WoW Shadowlands content update 9.1.5 nu live

Ondanks al de miserie binnen en rond Blizzard blijft de studio gelukkig investeren in World of Warcraft. Niet dat dit het uitstel van Overwatch 2 en Diablo IV goedmaakt natuurlijk. Maar bon, het is toch iets om ons aan vast te klampen…

Zo maakt Blizzard bekend dat de nieuwste content update, namelijk 9.1.5 nu live is. Deze voegt dus heel wat content toe zoals je hieronder kan zien.

  • Klassebalans veranderingen – Onder de vele veranderingen is een verschuiving in hoe area-of-effect (AOE) schade werkt. In plaats van de eerdere harde limiet van vijf doelwitten, kunnen AOE abilities nu meer doelwitten raken, maar met afnemende schade na de vijfde.
  • Nieuwe Race Customizations – Als onderdeel van de voortdurende inspanningen om spelers zichzelf visueel te laten uitdrukken, zijn er nieuwe aanpassingen voor Highmountain Tauren, Lightforged Draenei, Nightborne, en Void Elves.
  • Veranderen van covenant – Spelers kunnen nu vrij van covenant wisselen zonder cooldown of straf, en alles meenemen wat ze hebben verdiend met hun vorige covenant-activiteit.
  • Legion Timewalking – Zes Legion dungeons gaan mee in de Timewalking rotatie, zowel in heroic modus als in Mythic+ voor de duur van twee weken. Daarnaast zal de Mage Tower terugkeren met nieuwe kleurvarianten van de Mythic Tier 20 gear als beloning.
  • Korthia Updates – Spelers zullen een boost in efficiëntie zien met nieuwe reispunten, verhoogde relic en fragment drops, en remote anima deposit.
  • Legacy Content Updates – diegenen die graag oude content farmen voor mount drops en gear zullen een aantal balans updates vinden voor solo gameplay, inclusief raid bosses, Island Expeditions, Warfronts en meer.
  • En nog veel meer!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)