fbpx

Ubisoft viert 35ste verjaardag met speciale events, wedstrijden, rewards, …

Ubisoft is jarig, en dat laten ze daar niet ongemerkt voorbijgaan. Om te beginnen kan je het hele weekend gratis aan de slag met Ghost Recon Breakpoint, maar dat is maar een tipje van de sluier…

Op de Ubisoft Facebook-pagina lezen we het volgende: “Om onze 35ste verjaardag niet zomaar te laten passeren, organiseren we twee maanden vol speciale events, cadeaus en terugblikken. Doe met ons mee, ontdek nieuwe werelden en duik in je favoriete Ubisoft games! Bezoek onze officiële website, die gedurende het evenement wordt bijgewerkt met details en voorwaarden van elke aanbieding.

En, nieuwsgierig als we zijn, ben ik eens gaan piepen op die website en inderdaad er valt heel wat te scoren. Denk in de eerste plaats aan kortingen (tot 80 procent) op games, rewards, weggeefacties, gratis weekends en een dagelijkse wedstrijd waarbij je 1000 euro waarde kan winnen in de Ubistore.

Ga dus zeker eens loeren op de officiële website van Ubisoft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: