Ghost Recon Breakpoint is gratis speelbaar dit weekend op alle platformen

Van alle Ghost Recon games vind ik persoonlijk Wildlands de beste. Om de een of andere reden kon Breakpoint me niet echt bekoren. Maar misschien moet ik hem toch nog een nieuwe kans geven, en waarom niet dit weekend?

Van 4 tot en met 8 november kan iedereen die daar zin in heeft, en ongeacht op welk platform, namelijk gratis met de game aan de slag.

En het vette is dat je naast de hoofdverhaallijn ook aan de slag kan met de nieuwe Motherland-uitbreiding.

Als je op pc gaat spelen, dan kan je zelfs al vanaf vandaag preloaden zodat je meteen aan de slag kan op 4 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)