GERUCHT: Red Dead Redemption remaster in ontwikkeling 

Volgens een gerucht mogen we ons klaarmaken om opnieuw op pad te gaan met John Marston, want Rockstar zou werken aan een remaster van Red Dead Redemption. 

De Franse outlet Rockstar Magazine beweert dat Red Dead Redemption Remastered in vroege ontwikkeling is bij Rockstar. De Franse video waardoor de geruchten gestart zijn, kan je hieronder bekijken. De aanpassingen zouden vergelijkbaar zijn met de remasters van de GTA-trilogie.

Red Dead Redemption verscheen in 2010 op PlayStation 3 en Xbox 360. De game kreeg een uitbreiding maar is daarna niet naar andere platforms overgezet. In 2018 verscheen wel het geprezen vervolg Red Red Redemption 2. 

Een remaster van Red Dead Redemption klinkt in ieder geval erg aannemelijk, zeker als het een visuele upgrade à la Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition betreft. Die game verschijnt op 11 november voor PC en consoles.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.