Boondock Saints 3 bevestigd met originele cast en regisseur 

De Boondock Saints zijn terug. De eerste film werd uitgebracht in 1999 en volgt de Ierse tweelingbroers Connor en Murphy MacManus, die in naam van God hun woonplaats Boston bevrijden van al het crimineel krapuul dat er rondloopt.

Met in de hoofdrollen The Walking Dead’s Norman Reedus en Sean Patrick Flanery als de twee broers, had de cultfilm ook Willem Dafoe als een agent die hen op het spoor was en Billy Connolly als hun partner in crime.  

Deadline meldt dat ook de originele regisseur van de eerste twee films, Troy Duffy, aan het roer zit van de productie. The Boondock Saints 2: All Saints Day kwam uit in 2009, 10 jaar na de eerste film.

Toen we de MacManus broers voor het laatst zagen, zaten ze gevangen nadat ze een dodelijke hinderlaag van huurmoordenaars hadden overleefd. Later wordt onthuld dat Willem Dafoe’s Special Agent Smecker, waarvan oorspronkelijk werd gedacht dat hij was overleden tussen de gebeurtenissen van de eerste twee films, in het geheim ondergedoken zit en de Saints helpt met hun missie. Boondock Saints 3 zal vanaf daar verder gaan. 

Het filmen van het derde luik start in mei 2022. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.