Gerucht: Mafia: Definitive Edition en Celeste komen naar Playstation Now

PlayStation Now

PlayStation Now krijgt volgende week opnieuw een update, maar de titels die voorzien zijn voor de maand november zijn mogelijk al gelekt.

Via de webiste Dealabs wordt gemeld dat Mafia: Definitive Edition en Celeste volgende week op de streamingdienst van Sony beschikbaar zijn.

Als dit gerucht waar zou zijn dan hebben de abonnees van PlayStation Now niet te klagen, want zowel Mafia: Definitive Edition en Celeste werden goed ontvangen. De betrouwbaarheid van Dealabs is in orde, aangezien via deze site de PlayStation Plus line-up van november al lekte, wat ook bleek te kloppen toen Sony deze aankondigde.

Van Final Fantasy IX zijn we zeker dat deze titel in de line-up zal zitten van november. Dat werd eerder al aangekondigd door Square Enix. De geloofwaardigheid van het gerucht wordt dankzij onderstaande trailer vergroot en het ziet er dus toch naar uit dat dit de drie nieuwe PlayStation Now games zullen worden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.