fbpx

Netflix lost eerste officiële trailer voor Cowboy Bebop

Cowboy Bebop Netflix

Cowboy Bebop? Dat klinkt alsof ik het in Keulen hoorde donderen. Maar blijkbaar is dit de nieuwe hype in wording op Netflix. De reeks is vanaf volgende maand te zien en is een live-action adaptatie van de gelijknamige anime.

Het verhaal van deze nieuwe Netflixreeks gaat als volgt: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Zelf ben ik volledig onbekend met Cowboy Bebop maar de trailer ziet er toch vrij spectaculair uit. Eentje om in de gaten te houden de komende weken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: