fbpx

Doom Eternals Horde modus nu beschikbaar

Doom Eternal Horde Modus

Moet er nog Doom zijn? Uiteraard! Het is de ideale shooter om je eens af te reageren na een zware dag op kantoor of op school. En met de launch van de Horde modus kan het helemaal niet meer stuk.

Update 6.66 introduceert de nieuwe arcade-stijl Horde Mode, een verfijnde Battlemode 2.0 ervaring, twee nieuwe Master Levels en meer.

Horde-modus
Bewijs hoe moedig je bent en neem het op tegen andere spelers, terwijl je de seizoensklassementen beklimt in de nieuwe arcade-stijl Horde Mode.

  • Begin met alle perks, runes en upgrades en bewapen je met alleen een Combat Shotgun. 
  • Versla waves aan demonen om extra wapens vrij te spelen en vecht door drie uitdagende levels.
  • Voltooi alle encounters en puzzels om meer dan 7 nieuwe skins vrij te spelen, waaronder de DOOM II Slayer en de Biker Slayer. 

Strijd tegen jezelf en andere Slayers voor de hoogste score in seizoensgebonden klassementen door op hogere moeilijkheidsniveaus te spelen, bonusrondes te voltooien, bounty demonen te doden, krachtige wapens te ontwijken en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: