RuneScape krijgt ultieme eindbaas in Elder God Wars: The TzekHaar Front

RuneScape wordt vandaag uitgebreid met The TzekHaar Front. In dit nieuwste deel van de jarenlange Elder God Wars-verhaallijn neem je het op tegen de meest uitdagende baas ooit, en dit voor grote rewards.

In The TzekHaar Front nemen pc- en mobile-spelers het samen op tegen The Tzekhaar, het machtige leger van Elder God Ful. Zij die de strijd kunnen navertellen met dit nieuwe en dodelijke ras, zullen daarna de ultieme uitdaging aangaan tegen General TzKal-Zuk. Deze gevechtsuitdaging wordt in meerdere waves gevochten, en heeft een aanpasbare moeilijkheidsgraad voor zij die nog betere drops zoeken.

Als je het leger van Ful verslaat, unlock je RuneScape’s ‘best in slot’ cape, tier 95 TzKal-Zuk’s 2H sword, een nieuwe magic ability; een boss pet en skin, en een Ful God book. Daarnaast kun je lucratieve drops verwachten van de wezens die je verslaat voordat je de battle arena instapt.

Het strijdveld van de Elder God Wars begon in juli en bleek enorm populair binnen de RuneScape-community. Er zijn inmiddels meer dan 27 miljoen boss kills gepleegd. De vorige drie strijdvelden waren The Nodon Front, met een epische showdown tegen de Kerapac-baas, The Glacor Front met RuneScape’s eerste volledig aanpasbare encounter-baas, gevolgd door The Croesus Front met RuneScape’s eerste skilling-baas, een moeilijke strijd die strategie en teamwork vereist.  

The TzekHaar Front is nu live in RuneScape op pc, Steam, iOS, en Android, compleet met cross-platform-progressie en cross-play op alle platformen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)