Gandalf vs Mad Max in Warner Bros. nieuwste vechtspel

Warner Bros. Games

Warner Bros. en NetherRealm staan bekend om Mortal Kombat en Injustice, beide bloederige vechtspellen waar de ledematen letterlijk in het rond vliegen. Maar de studio zou nu ook druk in de weer zijn met een vechtspel, genaamd Multiversus, dat niet ontwikkeld zou worden door NetherRealm.

Zo zou Warner Bros. volgens bepaalde bronnen een vechtspel in ontwikkeling hebben waarin een bont allegaartje vechtersbazen aan de bak komt. En dan hebben we het niet over Scorpion en co, maar wel over personages gaande van Gandalf (Lord of the Rings), Mad Max, Shaggy (Scooby Doo), Batman en Fred Flinstone tot Tom & Jerry.

Volgens een bekende leaker zou de game dus door het leven gaan als Multiversus, en ook volgens Jeff Grubb, hier is hij weer, zou de game bestaan. Ook op Reddit staat er heel wat informatie over deze (mogelijk) in ontwikkeling zijnde titel.

De toekomst zal het uitwijzen denken we dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)