Microsoft zou werken aan een Wu-Tang Clan fantasy RPG

Ik vermoed dat iedereen, met ook maar een beetje liefde voor de betere muziek, bekend is met de iconische Wu-Tang Clan. Wel binnenkort krijg je ze ook te zien in een videogame.

Volgens bepaalde bronnen zouden Microsoft en Brass Lion Entertainment druk in de weer zijn met het ontwikkelen van een fantasy RPG rond deze New Yorkse hiphopformatie.

Twee afzonderlijke bronnen zijn ervan overtuigd dat dit spel in ontwikkeling is bij een nieuwe studio gewijd aan “het creëren van originele fictieve universa die zich richten op zwarte, bruine, en andere traditioneel gemarginaliseerde personages, culturen en verhalen“. En dat die heren van de Wu-Tang Clan geen doetjes zijn, dat hoef je de fans niet te vertellen.

Brass Lion Entertainment heeft bovendien een team dat heeft gewerkt aan titels als Sleeping Dogs, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 3, Mass Effect 3, en meer. Ook VentureBeats Jeff Grubb doet zijn duit in het zakje op YouTube rond dit verhaal. En die kerel heeft het al meer bij het rechte eind gehad de voorbije maanden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)